Снимка БулфотоБившият кандидат за кмет на София и общински съветник Борислав

...
Снимка БулфотоБившият кандидат за кмет на София и общински съветник Борислав
Коментари Харесай

Арх. Игнатов подаде оставка

Снимка Булфото

Бившият претендент за кмет на София и общински съветник Борислав Игнатов подаде оставка като ръководител на Камарата на архитектите в България, оповестява Новини бг .

Това се случи по време на 19-тото общо заседание на браншовата асоциация, само че отдръпването на Игнатов не мина без кавги.

Подадената от него оставка се оказа ръкописен документ, без дата, претекстове и входящ номер, което сложи под въпрос неговата легитимност.

„ Искам да помоля да бъде конкретизирано дали е подадена оставка, по какъв метод е подадено предлагането за оставка. Защото в случай че това е „ оставка “ – до еди къде си, оставка от еди кой си. Нито дата, нито претекстове, нито уважаеми колеги…

Съжалявам доста, само че няма да приема такова нещо за заявление. Този лист може да е подаден предходната година, може и по-миналата.

Без входящ номер, безусловно неопределен документ, в случай че въобще е документ “, заяви арх. Христина Петрова съобщи телевизия Европа. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР